A fővárosi és Pest megyei kormányhivatal együttműködve ellenőrzi a szabálytalanságokat

A fővárosi és Pest megyei kormányhivatal együttműködve ellenőrzi a szabálytalanságokat

Dr. Pesti Imre kormánymegbízott az után nyilatkozott munkatársunknak, hogy dr. Tarnai Richárddal, Pest Megye Kormánymegbízottjával bemutatták a két hivatal fogyasztóvédelmi eredményeit bemutatták.
"Azokban az országokban, ahol zárt területeken a dohányzás betiltása megtörtént, ott a várható élettartam megnőtt, a szívinfarktusok gyakorisága látványosan, 20-30%-al csökkent" -  nyilatkozta dr. Pesti Imre, Budapest Főváros Kormánymegbízottja.Interjú dr. Pesti Imrével, Budapest Főváros Kormánymegbízottjával


Elmondása szerint látják, hogy egy ilyen rendeletnek a társadalomban való meggyökerezése időt vesz igénybe. Ezt segítik elő az ellenőrzések, szükség esetén pedig a büntetések. Előbb-utóbb azonban megbékél vele mindenki és általánossá válik az elfogadása.

Dr. Pesti Imrével


Dr. Pesti Imre kormánymegbízott fogyasztóvédelmi témában tartott sajtótájékoztatót


Dr. Pesti Imre elmondása szerint a két regionális szervezet, a  fővárosi és Pest megyei és kormányhivatal egymásra találva, együttműködve ellenőrzi a szabálytalanságokat, hiszen mindketten jogosítvánnyal rendelkeznek, ketten együtt pedig még nagyobb jogosítvánnyal.