Dr. Pesti Imre kormánymegbízott nyitotta meg az Állásbörzét az Iparművészeti Múzeumban

Dr. Pesti Imre kormánymegbízott nyitotta meg az Állásbörzét az Iparművészeti Múzeumban

Az álláskeresők a legkülönfélébb ajánlatok közül válogathattak azon a kiállításon, amelyet 2012. október 11-én nyitott meg az Iparművészeti Múzeumban dr. Pesti Imre, a Budapest Főváros Kormányhivatalának vezetője.


A Munkaügyi Központ Ráday utcai Kirendeltsége és a TÁMOP 1.1.4 Projektszervezete 2012. október 11-én Állásbörzét és Munkáltatói Fórumot tartott. Az esemény a TÁMOP 1.1.4 „Munkaerő-piaci program a hátrányos helyzetű álláskeresők foglalkoztatásáért a Közép-magyarországi Régióban” című projekt keretében valósult meg.

Számos szolgáltatással álltak a Munkaügyi Központ munkatársai az álláskeresők rendelkezésére, de a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége, a Budapest Főváros Kormányhivatala Rehabilitációs Szakigazgatási Szerve valamint Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szerve is képviselte magát a börzén.

Állásbörze Budapest

 

Dr. Pesti Imre kormánymegbízott nyitotta meg az Állásbörzét az Iparművészeti MúzeumbanBudapest Főváros Kormányhivatala Munkaügyi Központ Baross utcai Kirendeltsége, a TÁMOP 1.1.4 Projektszervezettel együttműködésben a Józsefváros Önkormányzatának támogatásával újabb Állásbörzét rendez 2012.10.18-án. a Kesztyűgyár Közösségi Házban.


Forrás: BFKH Munkaügyi Központ

-kt-