Fontos lépés az egyablakos ügyintézéshez - interjú Rétvári Bence államtitkárral

Fontos lépés az egyablakos ügyintézéshez - interjú Rétvári Bence államtitkárral

A XI. kerületben, a főváros hatodik kormányablakának átadása kapcsán adott interjút Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára.Interjú Rétvári Bence államtitkárral


"Nekünk az a fontos, hogy a közgazgatás helyszíne olyan helyen nyíljon meg, ahol az emberek a hétköznapjaikban is megfordulnak - vásárolnak, utaznak -, hiszen az állam így tudja mutatni azt, hogy szolgálni kívánja a polgárait. Az pedig, hogy itt több mint 260 ügyet lehet intézni, az az egyablakos ügyintézéshez egy nagyon fontos lépés" - nyilatkozta a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára.

Rétvári Bence


Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára adta át a  XI. kerületben a főváros hatodik kormányablakátHozzátette: "Törekszünk a gyorsaságra és a minőségre is". Az átlag várakozási időre kitérve elmondta, minössze 5 perc, de 15 perc alatt mindenki el tudja intézni azt az ügyet, amiért betért a Kormányablakba. Rétvári Bence véleménye szerint azt is megérdemlik a magyar állampolgárok, hogy az állami ügyintézés is ugyanolyan modern körülmények között zajlódjék, mint bármelyik nagyvállalatnak az ügyintézése.


MCOnet