Gyűjtést szervezett Budapest Főváros Kormányhivatala a Gennaro Verolino Iskolának

Gyűjtést szervezett Budapest Főváros Kormányhivatala a Gennaro Verolino Iskolának

Adománygyűjtést szervezett Budapest Főváros Kormányhivatala a Gennaro Verolino Általános Iskola és Speciális Szakiskola számára - adta hírül a kormányhivatal sajtóosztálya.

A többcélú, közös igazgatású közoktatási intézmény - melynek  fenntartója a Fővárosi Önkormányzat -  diákjait a kormányhivatali dolgozók gyermekei részére rendezett Mikulás-ünnepségen látták vendégül. A délutáni ünnepségen a Gór Nagy Mária Színitanoda másodéves növendékei szórakoztatták a gyermekeket, de a speciális iskola növendékei is készültek műsorszámmal, karácsonyi dalokat énekeltek társaiknak. A kisdiákok az ünnepély előtt a Parlamentbe látogattak, ahol körbekalauzolták őket a törvényhozás falai között.

 a Gennaro Verolino Általános Iskola és Speciális Szakiskola

A Gennaro Verolino Általános Iskola diákjait a kormányhivatali dolgozók gyermekei részére rendezett Mikulás-ünnepségen látták vendégül (A fotó egy korábbi karácsonyi ünnepségen készült)Budapest Főváros Kormányhivatala december közepén fejezi be a gyűjtést, a pénzből pedig egy különleges karácsonyi ajándékkal szeretné megajándékozni az iskola sajátos nevelési igényű tanulóit.

MCOnetKépek forrása: www.hegyhatiskola.hu