Jól sikerült Szabó Erika államtitkár látogatása a X.kerületi hivatalban

Jól sikerült Szabó Erika államtitkár látogatása a X.kerületi hivatalban

Pesti Imre kormánymegbízott és Szabó Erika államtitkár asszony megtekintették és értékelték a X. Kerületi Hivatal Okmányirodájának működését.

Budapest Főváros Kormányhivatalának vezetője, dr.Pesti Imre interjúja


Pesti Imre elmondása szerint kormánymegbízottként mindegyik kerületi hivatalt végigjár, a X. kerületben már másodszor járt. Elmondta, a jelenlegi okmányiroda sokkal jobb, mint a korábbi, ahonnan tavaly év szeptemberében költözött át a  tágasabb Havas Ignác utcai épületbe.

dr.Pesti Imre

Pesti Imre kormánymegbízott megtekintette a X.kerületi Okmányirodát


"Az átalakítás máris hozott valamit az embereknek: sokkal magasabb színvonalú járási hivatali okmányiroda működik itt" - nyilatkozta Budapest Főváros Kormányhivatalának vezetője. A változás okáról Pesti Imre elmondta: a polgárok érdeke motiválta az önkormányzatot és a Kormányhivatalt is.


Okmányiroda

Az okmányiroda tavaly év szeptemberében költözött át a jelenlegi felújított, az előbbinél jóval tágasabb Havas Ignác utcai épületbe


Horváth Tivadar, Budapest Főváros X. Kerületi Hivatalának vezetője kísérte körbe Szabó Erika területi közigazgatásért felelős államtitkár, Pesti Imre fővárosi kormánymegbízottat, valamint Kovács Róbertet, a kerület polgármesterét a X. kerületi járási hivatal okmányirodájában.Szabó Erika területi közigazgatásért felelős államtitkár nyilatkozata az Okmányirodában

Az államtitkár asszony január 1-je óta több vidéki járási hivatalban is tett már hivatalos látogatást, de a X. kerületi hivatal az első a fővárosi intézmények közül, amelynek személyesen is megnézte működését.

Szabó Erika

Az államtitkár asszonynak a X. kerületi hivatal az első a fővárosi intézmények közül, amelynek személyesen is megnézte működését"Minden kerületi hivatalban elindult az a munka január 2-án, ami a járási hivatalok feladat- és hatáskörét magába foglalja" - mondta Szabó Erika, aki arra kereste a választ, hogy okozott-e bármilyen gondot az átállás: "Nagy örömmel tapasztalom, hogy az ügyfelek kiszolgálása magas színvonalon és minden gond nélkül zajlik".


MCOnet