Magyarország a sport terén is az európai nemzetek élvonalába tartozik - interjú Dr.Pesti Imrével

Magyarország a sport terén is az európai nemzetek élvonalába tartozik  - interjú Dr.Pesti Imrével

Bármilyen új sport alakul a világban, ha arra odafigyelünk, akkor mi magyarok rögtön sikeresek vagyunk - mondta Dr. Pesti Imre kormánymegbízott a Papp László Sportarénában május 12-én megrendezésre került küzdősportgálán.


Interjú Dr.Pesti Imrével, Budapest Főváros Kormányhivatalának kormánymegbízottjával


Budapest Főváros Kormányhivatalának kormánymegbízottja, Dr. Pesti Imre a  K-1 FIGHT CODE Világbajnoki Selejtezőn így nyilatkozott munkatársunknak:" Kedvelem az ökölvívást, és kölönösen fontosnak tartom, hogy a fiatalság számára legyen egy olyan küzdősport, ahol az egyenes, tiszta küzdelmet tanulják meg.  Ugyan a K-1 nem számít még olimpiai sportágnak, de úgy gondolom, nem is az a legfontosabb, hanem hogy nagyon sok fiatal űzze. "

Dr.Pesti Imre,


Dr. Pesti Imre adott át több díjat a K-1 FIGHT CODE Világbajnoki Selejtezőn


Dr. Pesti Imre megjegyezte, hogy nem csak Budapestről, hanem Magyarország valamennyi részéből érkeztek versenyzők, és örül, hogy egyrészt komoly sportteljesítményt tettek le az asztalra, másrészt pedig emberségből, egyenességből, küzdeni tudásból is jelesre vizsgáztak.

FIGHT CODE


Dr. Pesti Imre is részt vett a Papp László Sportarénában május 12-én megrendezésre került küzdősportgálán


"Egy olyan sportrendezvényről van szó, amely Magyarországon kívül több helyen megrendezésre kerül. Kifejezetten örvendetes, hogy Magyarország is célállomás lett. Ez a magyar Kormánynak a sporthoz való hozzáállását is mutatja, másrészt jelzi azt, hogy Magyarország nem elszigetelt, hanem nyitott a világ felé és jócskán az európai nemzetek élvonalába tartozik a sport terén is." - véli a kormánymegbízott.


Dr. Pesti Imre és Ait-Said

Dr. Pesti Imre gratulál Ait-Said-nak a győzelemhez