Meg kell kezdeni az egészségügyből elvont források visszapótlását

Meg kell kezdeni az egészségügyből elvont források visszapótlását
Március 18-án Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Nyírbátorban a Kulturális Központ Tükörtermében tartottak választási fórumot „Az egészségügy jelene és jövője” címmel, melynek vendége volt Dr. Pesti Imre Fideszes országgyűlési képviselő, az Egészségügyi Bizottság tagja.
Dr. Pesti Imre nyilatkozatában kifejtette, Magyarország gazdasági válságból való kilábalásnak egyik feltétele, hogy az egészségügybe forrásokat tegyünk. Ez egy teljesen új, teljesen más szemlélet. Az egészségügynek nem a maradvány elv alapján legyen finanszírozva, hanem úgy, mint, ahogy egy stratégiai ágazatot kell finanszírozni.

Interjú Dr. Pest Imrével Nyírbátorban
"Van néhány kórház a környéken amelyek jó színvonalú ellátást biztosítanak. Nyíregyháza nem csak súlyponti kórház, hanem a pólus programban is szereplő intézmény. Van a megyében sok olyan intézmény, amelyek az egészségügyi ellátást biztosítani tudják.

p1900307_377_20100319193319_489.JPG

A fórum meghívott vendége Dr. Pesti Imre Fideszes országgyűlési képviselő, az Egészségügyi Bizottság tagja volt


A jövőben fontos az intézmények közötti együttműködés, mert az együttműködésből új források fognak teremtődni, amelyek tovább tudják emelni az ellátás színvonalát."- fejtette ki  munkatársunknak Dr. Pesti Imre.


Szöveg és fotó: korij


Dr.Pesti Imre hírportál