Nagycsaládos Ügyintézés a fővárosban az egészségbiztosítási pénztár ügyfélszolgálatán

Nagycsaládos Ügyintézés a fővárosban az egészségbiztosítási pénztár ügyfélszolgálatán
Új szolgáltatást vezetett be a fővárosi kormányhivatal Egészségbiztosítási Pénztári Szakigazgatási Szerve Teve utcai ügyfélszolgálatán. Az úgynevezett „Nagycsaládos Ügyintézés” a több gyermekkel érkező ügyfelek részére biztosít gyorsított ügyintézést az ügyfélhívás tekintetében.

A Teve utcai ügyfélszolgálaton az egészségbiztosítás vonatkozásában országos viszonylatban is legnagyobb ügyfélforgalmat kiszolgáló szervhez érkező ügyfelek részére az ügyfélhívó terminálokon már önálló ügytípusként jelenik meg a „Nagycsaládos Ügyintézés”. Az ügytípus kiválasztásával a nagycsaládosok a várakozási idő csökkentése érdekében automatikusan külön ablakhoz kapnak sorszámot a pénzbeli ellátási ügyek, valamint a TAJ és EU kártya igények tekintetében egyaránt. Az ügyfeleket a biztonsági szolgálat munkatársai is segítik az ügyfélhívó rendszer menüpontjainak használatában.
Az ügyfélszolgálat címe: Budapest Főváros Kormányhivatala Egészségbiztosítási Pénztári Szakigazgatási Szerv, 1139 Budapest, Teve u. 1/A-C