Pesti Imre: '21.századi körülmények közé kell hozni a Népegészségügyi Szakszolgálatot'

Pesti Imre: '21.századi körülmények közé kell hozni a Népegészségügyi   Szakszolgálatot'

A X. kerületben jött létre három kerület Népegészségügyi Intézete. Az átadón adott interjút Budapest Főváros Kormányhivatalának vezetője, dr.Pesti Imre és Kovács Róbert, Budapest Főváros X. Kerületének polgármestere.

A Kormány is fontosnak tartja, de a Budapest Főváros Kormányhivatalának kezdeményezésére született egy kormányrendelet, amely lehetővé tette Budapesten a Népegészségügyi Szakszolgálat koncentrácóját - kezdte interjúját a kormánymegbízott.


Ezidáig 16, rendkívül elhanyagolt kis egységben, nem méltó körülmények között dolgozott az ÁNTSZ. Budapest Főváros Kormányhivatala azt gondolja, hogy 21.századi körülmények közé kell hozni a Népegészségügyi Szakszolgálatot - vallja dr. Pesti Imre.

Dr.Pesti Imre

Dr.Pesti Imre Budapest Főváros Kormányhivatalának kormánymegbízottja kezet fog Kovács Róberttel, Budapest Főváros X. Kerületének polgármesterével

Ennek az épületnek az átadása egy nagy átalakítás egyik állomása, melynek maholnap a végére is érünk. Más kerületekben is megtörtént a koncentráció, és folyamatosan meg fog történni az új épületek átadása az elkövetkezendő hónapokban- hívta fel a figyelmet Budapest Főváros Kormányhivatalának vezetője.


Dr. Pesti Imre hozzátette, hogy a X. kerület önkormányzatának támogatása nélkül mindez nem valósulhatott volna meg.  Budapest Főváros Kormányhivatalának kormánymegbízottja kezet is fogott az átadáson Kovács Róberttel, Budapest Főváros X. Kerületének polgármesterével, hogy jelképesen megköszönje áldozatos munkáját és felajánlását.


MCOnet