A budapesti Kormányhivatal a Hegyhát Iskolának gyűjtött

A budapesti Kormányhivatal a Hegyhát Iskolának gyűjtött

Budapest Főváros Kormányhivatala a karácsonyi időszakhoz kapcsolódva nemrég gyűjtést rendezett dolgozói körében a Gennaro Verolino Iskola diákjainak.
Az iskola a XII. kerületben, közel a Normafához található. A többcélú , közös igazgatású közoktatási intézmény fenntartója a Fővárosi Önkormányzat. Sajátos nevelési igényű gyermekek oktatásáról, szakképzéséről gondoskodnak, diákotthoni bentlakásos lehetőséggel. A gyermekvédelmi szakellátás keretében otthont nyújtó ellátást biztosítanak átmeneti, vagy tartós nevelésbe vett valamint utógondozói ellátásba részesülő tanulóink, valamint ép értelmű testvéreik számára.

Hegyhát Iskolá

Budapest Főváros Kormányhivatala a karácsonyi időszakhoz kapcsolódva nemrég gyűjtést rendezett dolgozói körében a Gennaro Verolino Iskola diákjainakA kormányhivatal pártfogásába vett speciális iskola - amelyet Hegyhát Iskola néven is ismernek - falain belül a gyermekeknek lehetőségük van többek között lakástextil-készítő képesítést szerezni.   Budapest Főváros Kormányhivatala érdemi segítséget szeretett volna nyújtani az iskolának azzal, hogy a gyűjtésből származó pénzből e képzéshez szükséges szövőszékeket és fonalakat ajándékozott az iskolának.


MCOnet