A Kormányhivatal is fontosnak tartja a foglalkoztatás növelését - interjú Pesti Imrével

A Kormányhivatal is fontosnak tartja a foglalkoztatás növelését - interjú Pesti Imrével

Egy új, képzésekkel kapcsolatos weboldal népszerűsítésében vesz részt Budapest Főváros Kormányhivatala. Ennek fontosságáról nyilatkozott Dr. Pesti Imre kormánymegbízott.



Interjú Dr. Pesti Imre kormánymegbízottal


A kormányzat, és természetesen a kormányhivatal is kifejezetten fontosnak tartja a munkahelyteremtést, ezzel párhuzamosan pedig az álláskeresők számának jelentős csökkentését, a foglalkoztatás növelését. Minden eszközt megragadunk ennek érdekében, hiszen Magyarország jövője egy munkaalapú társadalomban képzelhető el - fejtette ki interjújában a kormánymegbízott.


Pesti Imre kormánymegbízott és Palkovics Imre


Pesti Imre kormánymegbízott és Palkovics Imre, a Munkástanácsok elnöke kötötték meg az együttműködést Budapest Főváros Kormányhivatala és Munkástanácsok Országos Szövetsége nevében


A mostani aláírás a Munkástanácsok Országos Szövetsége és Budapest Főváros Kormányhivatala között azt a célt szolgálja, hogy minél több ember jusson hozzá a képzésekkel kapcsolatos információkhoz - mondta Dr. Pesti Imre, hozzátéve: Ezt az álláskeresőket és munkavállalókat szolgáló weblapot a Munkástanácsok Országos Szövetsége működteti, a szükséges információkat azonban a Kormányhivatal biztosítja, és a népszerűsítésben is kiveszi a részét.


MCOnet