Az eddigi legnagyobb Kormányablakot adtuk át Csepelen - interjú dr. Pesti Imrével

Az eddigi legnagyobb Kormányablakot adtuk át Csepelen - interjú dr. Pesti Imrével

Ez az állam tisztelete a csepeli polgárok iránt - nyilatkozta dr. Pesti Imre Budapest főváros kormánymegbízottja Budapest XXI. kerületében, a Csepel Plaza, 1. emeletén megnyílt új Kormányablak átadásán.


Interjú dr. Pesti Imrével, Budapest főváros kormánymegbízottjával


A közigazgatás átalakításának a célegyenesében vagyunk. Létrejönnek a második generációs kormányablakok, amelyek küllemében már végérvényesen hasonlítanak a leendő kormányablakokhoz és ügyintézési számukban is közelítenek a végső számhoz - mondta dr. Pesti Imre, hozzátéve: Az összes kormányablak közül a most átadott a legnagyobb, így teljes egészében ki tudja elégíteni a csepeli igényeket.


Dr. Pesti Imre


Dr. Pesti Imre Budapest főváros kormánymegbízottja  az új generációs csepeli Kormányablak átadásánHogy miért éppen Csepel? - tette fel a kérdést a kormánymegbízott. "Azért, mert itt van hagyománya a kulturált iparnak, a kulturált építkezésnek. Szeretnénk, ha a csepeliek nem éreznék többet azt, hogy a politika játszóterei lennének, hanem érezzék, hogy őket is ugyanolyan megbecsülés övezi a kormányzat részéről, mint bármely máshol lakó polgárt" - fejtette ki dr. Pesti Imre, akitől megtudtuk, a  Kormányhivatal is tett egy gesztuslépést: idehozott egy Csepel motorkerékpárt, emlékeztetve a csepelieket arra, hogy legyenek büszkék a múltjukra. A Kormányablakkal pedig azt szeretnék jelezni, hogy büszkék lehetnek a jövőjükre is.MCOnet