Dr. Pesti Imre Kapuváron

Dr. Pesti Imre Kapuváron

„Az egészségügy jelene és jövője” címmel tartottak fórumot Kapuváron, melyen Dr. Pesti Imre is részt vett, Ivanics Ferenc fideszes országgyűlési képviselő meghívására.

Dr. Pesti Imre előadásában felvázolta az egészségügy jelenlegi állapotát. A Gyurcsány-kormányzat rendkívül mély sebet ütött az egészségügyön, ami nem egy gyorsan gyógyuló seb, de a Fidesz kormányra kerülésével azonnal megkezdik a hibák kijavítását. A Fidesz hatalomra kerülés után elkezdik a kivont források visszapótlását, valamint a rendszerben fellelhető tartalékok feltárását.

 

Dr. Pest Imre „Az egészségügy jelene és jövője”

 

„Az egészségügy jelene és jövője”

 

Dr. Pesti Imre előadásában beszélt arról is, hogy Kapuvár és környéke térségének volt egy jól működő mátrix-kórháza, amelyben a rossz kormányzati döntés következtében megszűnt az aktív ellátás. A krónikus ellátás fennmaradását az aktív ellátás hiánya komolyan veszélyezteti. A Fidesz kormányzat nem akar bezárni kórházakat. Tervezi a költség-hatékony egynapos ellátás bővítését, a járóbeteg-ellátás és gondozás szélesítését.

 

Dr. Pesti Imre kapuvári látogatása során megtekintett egy háziorvosi rendelőt ahol, Dr. Hoffer Imre fogadta

 

Dr. Pesti Imre kapuvári látogatása során megtekintett egy háziorvosi rendelőt ahol, Dr. Hoffer Imre fogadta

 

A fekvőbeteg-ellátás kapacitását a szükségletekhez fogja igazítani Dr. Pesti Imre kapuvári látogatása során megtekintett egy háziorvosi rendelőt ahol, Dr. Hoffer Imre személyében egy olyan nagy tudású, szakmáját szerető kollégával találkozhatott, aki igen magas színvonalú ellátást biztosít a kapuvári lakosság jelentős részének.


Dr. Pesti Imre Hírportál