Gyurcsány ismét gyűlöletkampányba kezdett

Gyurcsány ismét gyűlöletkampányba kezdett
Dr. Pesti Imre, a Fidesz egészségügyi szakpolitikusa sajtótájékoztatón reagált Gyurcsány Ferenc és más szocialista politikusok az influenzajárvány kapcsán tett Fidesz-ellenes kijelentéseire.
Dr. Pesti Imre elmondta: "A megbékélés ünnepe előtt, advent idején a gyűlöletkeltésben profi Gyurcsány Ferenc és csapata saját szakpolitikusaival szemben ismét politikai síkra terelte a H1N1 elleni vakcinával kapcsolatos vitát és politikai gyűlölködésbe kezdett".

Véleménye szerint azzal, hogy Gyurcsány Ferenc internetes naplójában gyakorlatilag gyilkossággal vádolta meg a Fideszt, "Gyurcsány Ferenc, mint gyűlöletmágus" a kormánypárt tehetetlensége miatt vádol másokat.

Dr. Pesti Imre szerint a felelősöket azok között kell keresni, akik a vakcinát nem megfelelően terítették, nem megfelelő szerződéseket kötöttek és az oltás ellen kampányoltak - utalt ezzel Perjési Klára szocialista képviselőre.

Dr. Pesti Imre sajtótájékoztatóját itt tekintheti meg:

Dr. Pesti Imre Budai Bernadett szóvivő is "a gyűlöletkeltésben prímet vivő Gyurcsány Ferencnek kontrázott". Véleménye szerint a szóvivő "eltévesztette az ajtót", hiszen "elég lett volna csak párttársának, Perjési Klárának üzenni".

Arra a hírre, miszerint Kaizinger Zoltán, az Omninvest korábbi felügyelőbizottsági tagja a III/III beosztottjaként a frissen alakult Fidesz bomlasztásán ügyködött elmondta: nem véletlen, hogy a sajtó fogékony az oltóanyagot gyártó céget körbelengő titokra.

Pesti Imre, a Fidesz egészségügyi szakpolitikusa

Dr. Pesti Imre, a Fidesz egészségügyi szakpolitikusa

Sajtótájékoztatója végén emlékeztette a szocialista politikusokat, hogy nem a kampány, hanem advent kezdődött, s inkább erre készüljenek és legyenek fogékonyak.

(Forrás: fidesz.hu)

Belföldi hírek - www.belfoldihirek.com

-ba-