Pesti Imre a Budapest Főváros Államigazgatási Kollégiumának ülésén

Pesti Imre a Budapest Főváros Államigazgatási Kollégiumának ülésén

Megtartották 2012. december 13-án a Budapest Főváros Államigazgatási Kollégiumának ülését, melyen részt vett Pesti Imre kormánymegbízott, a fővárosi kormányhivatal vezetői, a főpolgármester és a kerületi polgármesterek, valamint a jegyzők és a főépítészek is.


Az eseményen többek között a Kossuth Lajos tér, a Várkert Bazár és a Budavári Királyi Kertek rekonstrukciójának tervezetét és a munkafolyamat jelenlegi fázisát ismertették az illetékes kormánybiztosok és szakemberek.Dr. Pesti Imre, Budapest Főváros Kormányhivatalának kormánymegbízotja


A főváros turizmusában és városképének megújulásában jelentős szerepet játszó építkezési és rekonstrukciós folyamatok ismertetése egyfajta felkészítésként szolgált a kormányhivatal engedélyező hatóságainak vezetői és a városvezetés részére.

Dr. Pesti Imre,


Dr. Pesti Imre a Budapest Főváros Államigazgatási Kollégiumának ülésén


Dr. Pesti Imre, Budapest Főváros Kormányhivataláak kormánymegbízottja is szólt a megjelentekhez. Beszédében kiemelte : a kormány fontosnak tartja,  hogy az igazi értékekről ne mondjunk le, ezeket az értékeket próbáljuk meg megőrizni, megteremteni. Ezért forrásokat különített el, és jelentős, nagyberuházásokat indított a Fővárosban.


MCOnet