Pesti Imre bemutatja a Változatos megyéink az Európai Unióban című pályázat díjazottjait

Pesti Imre bemutatja a Változatos megyéink az Európai Unióban című pályázat díjazottjait
Változatos megyéink az Európai Unióban címmel a Hungarofest Nonprofit Kft. és a kormányhivatalok közös művészeti pályázata lezárult, és elbírálásra került.
Ez alkalomból 2011. október 13-án, csütörtökön 13.00 órától Dr. Pesti Imre kormánymegbízott sajtótájékoztatót tart, amelyen a Kormánymegbízott, úgy is mint a zsűri elnöke, ismerteti Budapest Főváros Kormányhivatala zsűrijének döntését, a díjazottaknak átadja az elismerést.

Dr.Pesti Imre

Dr. Pesti Imre, Budapest Főváros Kormányhivatala Kormánymegbízottja sajtótájékoztatót tart a pályázat eredményéről


A sajtótájékoztatót követően a beérkezett pályaművek megtekinthetőek lesznek a Budapest Főváros Kormányhivatalának Kossuth termében  (1056 Budapest, Váci u.62-64. fsz).


Változatos megyéink az Európai Unióban

Változatos megyéink az Európai Unióban című művészeti pályázata lezárult


A pályázatról:


Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium felügyelete alá tartozó Hungarofest Nonprofit Kft. a megyei és fővárosi kormányhivatalokkal közösen, a megyék közti együttműködés jegyében, a Kormányablakok népszerűsítése céljából művészeti pályázatot hirdetett annak érdekében, hogy fiatal magyar művészeink, ifjú magyar tehetségeink és kreatív elméink bemutatkozhassanak és bekerülhessenek a köztudatba, ezzel is szemléltetve országunk kulturális életének sokszínűségét egy, az ország összes megyéjét összefogó kezdeményezésen keresztül.


-kt-

MCOnet