Pesti Imre jótékonysági akcióban vett részt az Operaház előtt

Pesti Imre jótékonysági akcióban vett részt az Operaház előtt

Dr. Pesti Imre kormánymegbízott a mai napon,2011. december 16-án délután az  Magyar Állami Operaház előtti adventi jótékonysági rendezvényen vett részt.

szeretet.éhség

Az Operaház előtti rendezvény az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség adománygyűjtő akciójához csatlakozott


Dr. Pesti Imre kormánymegbízott is kilátogatott pénteken az Operaház előtti adventi rendezvényre, amely az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség adománygyűjtő akciójához csatlakozott.

Dr. Pesti Imre

Dr. Pesti Imre Miklósa Erikával és Héja Domonkossal, az Operaház művészeivel, valamit Kovács Kokó Istvánnal, a Segélyszervezet jószolgálati nagykövetével


Dr. Pesti Imre Miklósa Erikával és Héja Domonkossal, az Operaház művészeivel, valamit Kovács Kokó Istvánnal, a Segélyszervezet jószolgálati nagykövetével  forralt bort, teát és mézeskalácsot árusított az érdeklődőknek a hangulatos pavilonban.

Magyar Állami Operaház

Az Operaház előtti hangulatos pavilonból árusítottak az ismert emberek


Budapest Főváros Kormányhivatalának kormánymegbízottja az eseményen elmondta : "Minden olyan ember, aki úgy érzi, hogy tud és akar segíteni a rászorultakon, azok sokszor egyfajta közösségbe szerveződik. Ez a jótékonysági akció a Magyar Ökumenikus Szeretetszolgálat szervezésében zajlik, amelynek keretében forralt bort, teát és mézeskalácsot árulunk, a befolyt összegből pedig a rászorultakat segítjük."

Dr.Pesti Imre kormánymegbízott

Pesti Imre: "forralt bort, teát és mézeskalácsot árulunk, a befolyt összegből pedig a rászorultakat segítjük"


Mint elmondta, ez egy akció része, amelynek lényege, hogy ismert emberek, vagy éppen a Kormányhivatal vállal hasonló karitatív feladatot. December 16-án a csípős idő, és az eső sem tántorította el őket, hogy egy kicsit jobbá tegyék világot, és példát mutassanak másoknak.


MCOnet