Szembe kell nézni a migráció okozta nehézségekkel

Szembe kell nézni a migráció okozta nehézségekkel
Dr. Pesti Imre, országgyűlési képviselő interjú keretében hangsúlyozta, továbbra is az Magyarország álláspontja, hogy ne telepítsenek be migránsokat, mivel az, az önfeladással lenne egyenlő.
Kifejtette, hogy 2018-ban a Fidesznek elsősorban nem csak választásokra kell készülnie, hanem kormányoznia kell az országot. "Tudomásul kell venni, hogy Magyarországnak meg kell küzdenie egy nagyon komoly nemzetközi nyomással, amely szűkíti Magyarország gazdasági mozgásterét" - fogalmazott az országgyűlési képviselő hozzátéve, hogy szembe kell nézni a betelepülés nehézségeivel. Hangsúlyozta, Magyarország határozott álláspontja, hogy nem telepítene be migránsokat, nem fogadja el az unió szándékát, hiszen az önfeladást jelentene. 


            "Tudomásul kell venni, hogy Magyarországnak meg kell küzdenie egy nagyon komoly nemzetközi nyomással""A nemzetközi tapasztalatok is bizonyítják, hogy tömegek befogadása nem járul hozzá az ország gazdasági teljesítményének növeléséhez, az emberek nem akarnak alkalmazkodni, integrálódni, Magyarország pedig szeretne megmaradni ezer éves múltjának megfelelően keresztény országként." Emlékeztett rá, hogy ebben a küzdelemben nincs egyedül az ország, a visegrádi négyek mellett egyre több európai ország ismeri fel a migráció veszélyeit. Különösen Nyugat-Európában tapasztalható, hogy a migrációval együtt látványosan megnőtt a bűnözés, a terrorfenyegetettség, összességében romlik az életminőség - fogalmazott dr. Pesti Imre. Szólt arról, a választási kampány szerves része, hogy szolgálni szeretnék a magyar embereket, melynek eredményét az ország sikeressé tételére fordítanák.

/T.D.